Valg av årets prekliniske og kliniske underviser for 2015

Nominasjonene er klare
Stem frem de underviserne du mener bør kåres til årets prekliniske og årets kliniske underviser for 2015!

Det er lov å stemme på flere kandidater, så merk av alle de du vil være fornøyd med vinner!
Avstemmingen foregår her: https://miside.uib.no/dotlrn/clubs/det-medisinske-fakultet/msu/survey/respond?survey_id=143334626

En liste over nominasjonene følger under:
——————————————————————

Preklinisk
– Arne Tjølsen – MED1NEVRO
Vi vil gjerne nominere Arne Tjølsen for undervisningen han har gitt oss i MED1NEVRO denne høsten. Som foreleser er han flink til å forklare vanskelige temaer på en god og oversiktlig måte, og han er både tålmodig og grundig. Samtidig er han veldig flink til å hjelpe oss med å begrense pensum og forklare detaljnivået han forventer at vi skal kunne. Tjølsen er en foreleser som både gir og har «det lille ekstra», og vi mener at han fortjener en utmerkelse for nettopp det!

– Arvid Lundervold – MED1NEVRO
Begrunnelsen for nominasjonen er hans innsats for å digitalisere histologi delen av faget. På sikt betyr dette mindre obligatorisk undervisning i preklinikken. Studentene kan gjøre histologien hjemme foran datamaskinen sin.

– Bjørn Bolann – Kjemi i medisin
har skilt seg ut som kunnskapsrik – uten å være overlegen eller arrogant. Han har undervist i Kjemi i medisin i tillegg til å være med på seansen med hyperventilering.

– Jørn Sagen – MEDFYS og BIOMED
Dr Jørn Sagen er en levende legende som man bare blir glad av å høre på og treffe på i gangene på BB og i kantina på HUS. Mannen har en stor evne til å formidle kompliserte gonadeakser på en forståelig måte, trekker inn relevante kasuistikker og ikke minst har han alltid smilet på lur og et snev av humor i sine forelesninger. Vi glemmer aldri forelesningene der vi beveger oss ned i underetasjen… Dr Sagen er alltid korrekt, han svarer kun dersom han er helt sikker (og sier klart at han ikke vet svaret dersom han får et spørsmål fra salen som han ikke er sikker på), og han er en empatisk fyr som ønsker studentene det beste og ytrer klart at han har troen på fremtidens leger – det merkes!
Mange av oss har fått en ny definisjon på «Toppen av lykke», og det er grunnet dr Sagen at flere av oss faktisk vurderer å bli fremtidige endokrinologer. Det å være kollega med Dr Sagen MÅ jo bare være topp stemning.
Dr. Jørn V. Sagen er et fyrverkeri som må oppleves. Jørn – vi digger deg!!!

– Karl Oskar Bugge
var disseksjonsveileder for kull 14 i MED1MANA. Karl Oskar er en utrolig dyktig og kunnskapsrik underviser, som tar seg tid til å lage ryddige og fine tegninger som supplement til undervisningen. Karl Oskar er alltid blid, og hadde så mye engasjement og glede over faget at det smittet over på oss.

Klinisk
– Einar Kristoffersen – MEDMBI – immunologi
Kristoffersen gjør et veldig vanskelig emne mye mer forståelig! Han er pedagogisk, god formidlingsevne og flink til å forenkle stoffet ned til hva som er viktig. Gjør mer ut av undervisningen enn hva han behøver med å legge ut lydopptak av forelesningene, noe som kommer godt med når man skal begynne å lese flere måneder senere, og de morsomme videoene i powerpointene er et stort pluss! Virker og som han faktisk syns immunologi er skikkelig gøy!

– Tor Hervig – MEDMBI – transfusjonsmedisin
Eg ynskjer nominere Tor Hervig til årets førelesar, for hans usedvanlege engasjement i transfusjonsmedisinens snirklete verd. Han evnar å gi studentane sine eit overblikk og ei forståing for dette mangearma faget, og ynskjer, både i ord og handling, å gi oss eit best mogleg utgangspunkt for å meistre utfordringane vi kjem til å treffe på i samband med transfusjonar i framtida.
Tor Hervig brenn for faget sitt, han er ein formidlar, ein profesjonell fagmann med ein uformell veremåte, som gir studentane alt han har av kunnskap og vesen.
Kroppen er i stand til å lage både anti-A, anti-B og anti-D, men ikkje eit menneske på jord er i stand til å danne anti-Hervig!

– Åsne Jul-Larsen MEDMBI
Åse underviser tydelig og forsteålig i et fag som er ellers vanskelig å få oversikten på. Hun er sikker i sin kunnskap og alltid tilgjengelig for spørsmål. I tillegg til god undervisning har hun full kontroll på alt utstyr på labben, både det datarelaterte og labrelaterte. Det setter vi stor pris på. Vi som studenter er svært heldig som har henne på labben.