Om MFU

Medisinsk Fagutvalg (MFU) er en lovpålagt studentrådsorganisasjon for medisinstudenter ved Medisinsk-Odontologisk Fakultet ved Universitetet i Bergen. Vi arbeider med kvalitetssikring av undervisning og eksamen, ny studieplan og en bedre studiehverdag for studentene. Vi er også ansvarlige for skaputleie og rydding av studentarealene i Armauer Hansens hus, samt fordeling av ikke-studieplanfinansierte midler (ISFM) til studentorganisasjoner ved medisinstudiet.

MFU består av kullrepresentanter fra alle kullene samt et fast bestemt antall friplasser. Innad i styret har vi en leder, en nestleder, en sekretær, en økonomiansvarlig og en nettansvarlig. Leder i MFU sitter i Medisinsk-Odontologisk studentutvalg (MOSU). MFU er videre representert i de fleste styrer, råd og utvalg tilknyttet fakultetet. Både Eksamens- og undervisningutvalg, Instituttstyrer, Programutvalg for medisin (PUM), og Fakultetstyret. Hvilke studenter som sitter i de aktuelle styrene finner du under ”Om MFU” – ”Andre styrer”.

MFU oversikt

 Har du lyst å bli en del av oss? Still som kulltillitsvalgt ved semesterstart høsten 2019 eller søk på en av friplassene!

For å melde inn saker til oss, send en mail til mfu@uib.no.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.